IPARD fond

Ipard je program Evropske Unije koji ima za cilj razvijanje poljoprivrede i poljoprivrednih gazdinstava putem bespovratnih sredstava iz fonda EU. Donacije se ostvaruju preko Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Iprad project učestvuje u svim fazama, od izrade investicionih projekata (obuhvata poslovni plan i svu potrebnu dokumentaciju) do realizacije u segmentu primarne poljoprivredne proizvodnje i prerade hrane.

Finansijski konsalting

Istraživanje investicionih mogućnosti od strane investitora, upućivanje na direktne kontakte za dostupne donacije, sarađivanje  sa bankama prilikom odobravanja kredita.

Edukacija

Edukovanje klijenata o mogućnostima u oblasti donacija za ruralni razvoj. Organizovanje seminara i obuka uz obezbeđivanje relevantne veze i komunikacije za plasman proizvoda sa dodanom vrednošću iz svih agrobiznih sektora. 

Oprema

Kao predstavnici opreme za prerađivačku industriju hrane, u ponudi imamo i opremu i mašine za prerađivačku industriju (mleko, meso, voće i povrće), u pravcu sprovođenja standarda za kvalitet suglasno regulativi i direktivi EU. 

Ostale usluge

  • Saradnja u podršci oko implementacije i sertifikacije sistema za kontrolu kvaliteta hrane (HACCP) i standarde poput ISO 22000, IFS kao i implementacija i sertifikacija organskih proizvoda.
  •  Komunikacija sa eksternim saradnicima u polju advokature, gradjevine, solarne energije, IT i kontrolinga